produkter

Om Kombidelta


Kombidelta, företaget som grundades 2009 av sex stycken arbetskamrater med tillsammans över 100 års gemensam branscherfarenhet. Ett sammansvetsat gäng med kompletterande kunskaper. Vi består av tre säljare med egen erfarenhet inom bilrekonditionering, två som sköter inköp och produktion med fingertopps känsla för det lilla extra samt en som ansvarar för ekonomi, administration och miljö. Vår ambition är och har alltid varit att kunna ge våra kunder god service, kvalitet och ett renare och bättre resultat.

Marknaden


Kombidelta arbetar i huvudsak inom tre affärsområden, bilvård, industrirengöring och sanering. Våra kunder finns i hela Skandinavien.

Produkterna


Vi utvecklar, tillverkar och säljer kemiska produkter som: avfettningsmedel, microemulsioner, alkaliska rengöringsmedel, sura rengöringsmedel och allrengöringsmedel, samt ett flertal andra produkter för de flesta rengöringsbehov. I sortimentet finns också tillbehör för exempelvis kemikalieapplicering. Pappersprodukter och polértrasor ingår i vårt sortiment.

Kvalitet


Kombidelta arbetar kontinuerligt med produktutveckling. Vi strävar efter en hög och jämn kvalitet som är skonsam för miljön.

Service


Kombidelta strävar efter en hög servicegrad. Leveranser av beställningar utförs snabbt, rätt och effektivt. Alla anställda vet att service säljer och agerar utifrån detta.

Verksamhetsort


Produktionen sker i Staffanstorp utanför Malmö.